Broederliefde

En dan kom je tot de ontdekking dat het laatste verhaal wat je geschreven hebt alweer afgelopen juli was.
Kortom… tijd voor weer een nieuw verhaal.

Deze keer wil ik mijn verhaaltje het thema “Broederliefde” geven. Want jullie zullen begrijpen dat het met 3 kleine mannen in huis af en toe vechten is om je eigen territorium te veroveren en uiteindelijk te verdedigen. Vooral Sem en Dex zijn regelmatig in een felle strijd verwikkeld wie er nou eigenlijk de grootste gorilla op de apenrots is.

Maar dat het blije mannen zijn is wel te zien op de schoolfoto die dit jaar gemaakt is. De ongein spat zo ongeveer van je scherm. En dat mag ook… er mag wel een beetje pit inzitten, al zorgt dat er ook voor dat je ze af en toe achter 3 lagen behang zou willen plakken.

En dit is onze jongste telg. En dit is me er een hoor. Deze jongeman vind volgens mij echt alles leuk, want hij lacht de hele dag door.

Ondanks het feit dat de mannen elkaar met enige regelmaat in de haren vliegen kunnen ze eigenlijk niet zonder elkaar en vervelen ze zich te pletter als een van beide niet thuis is. Kortom, het gezegde “ze kunnen niet met elkaar maar ook niet zonder elkaar” gaat hier ook zeker op.

Volgende keer (en dat zal geen half jaar duren) weer een wat langer verhaal en wat meer foto’s.

Een goed, mooi en gelukkig 2019! En tot snel.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.