Center Parcs – Dag I

“Waar gaan we heen straks?” vroeg ik vanmorgen aan Sem. Zoals altijd antwoordde hij “naar oma”. Maar vandaag gingen we niet naar oma, vandaag gaan we een weekje naar Center Parcs. 
Vanmiddag om en nabij 13:00 uur stapten we met zijn allen in de auto, op weg naar de Hutteheugte in Drenthe, het park waar we zo ongeveer tot de vaste bezoekers horen inmiddels. Het voordeel van dit park is dat de belangrijkste faciliteiten allemaal overdekt zijn en dat is met dit weer wel erg lekker.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”48″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Zo rond 14:45 kwamen we aan in het park, nog even een klein kwartiertje wachten tot we het huisje in mochten. Even na 15:00 uur parkeerde ik de auto voor huisje nummer 310. Het klassieke comfort huisje van Center Parcs. Dit was toch even een tegenvaller, erg krap en we konden de bedjes van de kinderen amper kwijt. Dus wat doe je in zo’n geval….inderdaad, terug naar de receptie en vragen om een upgrade naar een premium huisje…een klein kwartiertje later was dat ook geregeld en konden we op pad naar huisje nummer 576 en kon onze vakantie echt gaan beginnen.

Inmiddels was het al tijd om te gaan eten en zo vloog de eerste dag al snel voorbij. En terwijl ik een stukje schrijf, en met een schuin oog naar Jong Ajax zit te kijken, is de eerste dag alweer voorbij gevlogen.
Morgen weer een nieuw verhaal. Op naar dag 2!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *