Center Parcs – Dag II

De marathon van de Huttenheugte. Als ik vooraf had geweten dat dit “evenement” vandaag plaatsvond dan had ik vooraf een beetje getraind. Gekheid natuurlijk, maar nooit geweten dat je in Center Parcs een soort van de weg kwijt kon raken. Een keer een afslag vergeten en je loopt het hele park rond. Afijn, dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

Vandaag stond in het teken van lekker ontbijten en dan zo snel mogelijk naar het zwembad. Maar eerst moest Dex nog even een klein tukkie doen.
Dat Sem daar niet op kon/wilde wachten merkten we na ongeveer 45 minuten. Opeens hoorden we een deur open gaan en een lief stemmetje “He Des” roepen. Was het Sem dus gelukt om de deurkruk naar beneden te doen en de deur te openen (weten we dat ook weer). Maar goed, Dex was dus wakker en daarmee was het meteen tijd om naar het zwembad te gaan.

De eerste paar minuten moesten de heren even wennen aan het water, maar daarna was het feest. Lekker spetteren, spelen met de gieter en natuurlijk van de glijbaan af, een keer of 100. De eerste paar keer wat voorzichtig, maar toen Sem eenmaal doorhad hoe dat precies werkte trok hij alle registers open. Vooruit op zijn kont, vooruit op zijn buik en niet te vergeten, achteruit op zijn buik. En een lol dat hij had, echt fantastisch om te zien.

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=HuHVbFpduZo” width=300 height=300 ] [kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EJV3DF0II_A&feature=youtu.be” width=300 height=300 ] Maar aan alle pret komt een eind (althans wat het zwemmen betreft). Snel terug naar het huisje en na het eten lekker slapen.

Na hun middagslaapje nog even terug naar het speelparadijs voor een potje trampoline springen of zoals Sem zegt Boem Boem Boem. Hierna nog even samen met Dex rondjes racen op de autootjes die her en der stonden voor kleine kinderen. En voor we het wisten was het alweer tijd om te eten.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”52″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Inmiddels liggen beide heren lekker te slapen en is het voor ons even tijd om de benen omhoog te doen en te genieten van een lekker glaasje wijn en wat lekkere hapjes.

Morgen weer een nieuwe dag met weer heel veel leuke dingen. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *