Center Parcs – Dag III

Center Parcs, dag 3. Waar ga je het dan over hebben als je ook hier een vast ritme zoekt. Ik zal een klein tijdsschema oplepelen.

6.30: Wakker gemaakt worden door Sem
7.00: Sem maakt Dex wakker
7.45: Ontbijten met zijn allen
8.15: Boodschappen doen
9.00: Fruit eten
9.30: Dex naar bed en Sem tv kijken met wat drinken en een koekje
10.15: Zwemmen
12.00: Middageten
13.00: Sem en Dex middagtukkie doen
15.00: Iedereen weer wakker, nog even wat drinken en eten
15.30: Naar de ActionFactory om even te spelen en papegaaien te kijken
17.30: Avondeten
18.00: Nog even springen en stoeien op het bed
18.15: Sem en Dex in bad
18.45: Tandenpoetsen, fles drinken en nog een verhaaltje lezen
19.00: Sem en Dex lekker naar bed

Jullie zien wel, het is niet niks wat we doen op een dag :-). Maar mij hoor je niet klagen hoor. De mannen (en Anne) geniet volop, dus ik vanzelfsprekend ook.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”53″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Waar we vandaag wel weer achter zijn gekomen is dat Center Parcs een broeinest is van bacteriën. Anne is weer lekker verkouden en ik heb alweer 2 dagen pijn in mijn keel en hoofd. Maar goed, dat mag de pret niet drukken.

Dex heeft inmiddels ook door hoe zelf eten een beetje werkt. Sem weet dat natuurlijk al een tijdje, maar Sem heeft de opeens de gewoonte om van papa zijn bord te eten. Maar goed, we zijn op vakantie, dus dan mag dat 🙂 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”54″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Het is misschien niet een heel spannend stukje geworden deze keer, maar toch weer leuk genoeg om later weer terug te lezen.
Ik hoop dat ik de vaste lezers weer verblijd heb met een inkijkje in ons Center Parcs avontuur (ik kreeg net namelijk al klachten via Whatsapp dat dag 3 nog niet online was verschenen).

Tot de volgende keer!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *