IMG_1117

En dat is 3!

The brothers in crime worden drie musketeers! En het is al even geleden dat wij dit nieuws kregen te horen. De verloskundige was erg duidelijk de laatste keer dat we op controle waren.
Het wordt een jongetje zei ze stellig, geen twijfel mogelijk. Het mannenhuishouden zal eind juli weer een jongetje rijker zijn.

Februari loopt alweer op zijn eind en dit is pas de eerste post die ik schrijf. Eigenlijk gaat de tijd veel te snel en dat merk je ook aan de Sem en Dex. Sem kletste al de oren van je hoofd en Dex begint dat ook steeds meer te doen. Waar Sem meer nieuwsgierig is in de dingen die je doet en 100x vraagt “Ben je doen?” of “Laat is kijken” kletst Dex gewoon lekker in de rondte.

Het blijft ook leuk om te zien hoe leuk ze het vinden op het kinderdagverblijf en hoe vrolijk ze daar elke keer vandaan komen. Ik kan me nog goed de eerste keer herinneren dat we Sem voor het eerst naar de opvang brachten nu zijn we al aan het kijken naar welke basisschool hij straks moet. Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel.
Maar soms, heel soms kan je ze ook weleens achter het behang plakken hoor, beide mannen kunnen soms behoorlijke driftbuien hebben en vaak is het dan actie reactie en reageer ik ook boos (niet goed ik weet het) en wordt het alleen maar erger. Maar over het algemeen zijn het erg lieve jongens.

Afgelopen maand hebben we ook de eerste koortsperiode gehad waarbij Sem geen koortsstuip heeft gekregen, ook dat is weleens lekker en goed voor je gemoedsrust. Alleen blijft het kwakkelen met de gezondheid en blijven ze verkouden. Gelukkig hebben we voor Sem nu een afspraak bij de KNO arts kunnen maken. Ik hoop van harte dat deze arts iets kan betekenen voor Sem. 
Voordat we deze afspraak kregen hadden beide jongens het genoegen om nog even een antibiotica kuur weg te werken, Dex vond het geen probleem, maar Sem daarentegen.. Vooral als we ze s’nachts wakker moesten maken was het feest. Dex slurpte dat spul zo naar binnen en sliep weer verder, maar Sem… Sem die dacht mij niet gezien en werd woest als je hem uit bed haalde en spuugde alle antibiotica weer uit. 
Maar gelukkig zijn ze weer opgeknapt en eet vooral Dex weer aardig goed (zelfs aardappelen gaan er weer in), iets wat hij sinds december eigenlijk niet echt gedaan heeft.

En we sluiten dit blog af met carnaval. Traditiegetrouw is de februari de maand van het carnaval, zo ook op het kinderdagverblijf. Voor allebei de mannen hadden we een mooi piratenpak gekocht zodat ze allebei als Piet Piraat door het leven gingen.
En gezien de foto’s hebben ze het prima naar hun zin gehad de twee dagen dat ze verkleed mochten komen. 

[supsystic-gallery id=12 position=center]

Komende maand zal in teken staan van Sem zijn verjaardag. Drie jaar alweer wordt hij en wat hebben we in al die jaren een hoop mooie maar ook spannende dingen meegemaakt. Tot volgende keer.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *