Fotomodellen & Waterpret

Alweer 3 weken na de lancering van Dex, en wat gaat de tijd al weer snel. Waar Dex de eerste 2 weken best last had van de snelle bevalling en voornamelijk misselijk was en best wat moest overgeven gaat het nu de goede kant op.
De eerste weken was het vooral zoeken naar een ander ritme, wennen aan het zijn met zijn vieren en Sem die het ook raar vond dat er opeens iemand extra is die aandacht vraagt.
Gelukkig hadden we de eerste week een superleuke kraamhulp die ons heel veel werk uit handen nam, ze deed de was, maakte schoon en maakte zelfs ons eten (stiekem mis ik dat nog elke dag). Talitha mocht je dit toevallig lezen, nogmaals heel erg bedankt!

Bij een geboorte hoort natuurlijk ook de geboortekaartjes. Na de goede ervaringen met Studio Huppekee hebben we ook deze keer de geboortekaartjes en fotoshoot daar laten doen. En ook deze keer is het resultaat weer om te smullen. Hieronder zal ik een paar foto’s uit de shoot met jullie delen.

Afgelopen week konden we eindelijk voor een langere periode naar buiten, en ik kan jullie verzekeren, dat was een gouden tijd voor Sem. Wat heeft hij het naar zijn zin gehad. We hadden voor Sem een watertafel gekocht, nou dat was dikke pret. Elke moment dat hij buiten was was hij lekker in de weer met een bekertje, plantengieter en een emmer. Hij probeerde steeds water over te gieten maar goot het steeds de verkeerde kant, je kan al raden hoe hij er aan het einde van dag uitzag… een verzopen kat was er niks bij.

Natuurlijk moest Dex ook nog even geshowd worden bij de opa, oom en tante van Anne. Dus een middagje daar naar toe. Het leuke is dat Anne haar opa op een boerderij woont met nog allemaal dieren erom heen en in deze tijd van het jaar zijn er ook weer lammetjes. Net als bij de kalfjes liep Sem ook heel stoer op de lammetjes af om ze te aaien, althans een poging tot. Maar hij vond het mooi en dat is het belangrijkste.

Al met al weer mooie weken. En er zullen er nog vele gaan volgen, daar ben ik van overtuigd. Veel leesplezier en tot volgende keer!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *