Funny Times

September alweer, wat gaat de tijd ongelooflijk snel. Dex is inmiddels alweer 4 maanden en het is een echt vrolijk mannetje. Steeds is hij weer blij je te zien (gelukkig maar) en na een een lastige opstart waarin hij veel last had van reflux en waarin we aan het zoeken waren naar de juiste voeding en wat uiteindelijk resulteerde in een doktersbezoekje waar Dex tochĀ medicijnen kreeg waardoor hij nu veel minder spuugt. Nu Dex dat niet meer doet merk je meteen dat hij zich een stuk prettiger voelt.

Dex is inmiddels alweer 4 maanden en een echt vrolijk mannetje

Inmiddels heeft Dex zijn tweede logeerpartijtje achter de rug bij opa en oma. Wij hadden een feestje in Den Haag van mijn ooms Dirk en Jerry. Normaal gesproken plaats ik geen foto’s van ons zelf omdat dit een verhaal van onze brothers in crime moet blijven, maar deze kiekjes kan ik jullie niet onthouden.

Bestand_001

Afgelopen week hadden we nog een paar dagen heerlijk weer waarin we Sem en Dex nog wat leuke dingen hebben ondernomen. Op de vrijdag zijn we met z’n vieren naar de Holle Bolle Plons geweest. De Holle Bolle Plons is een zwemparadijs speciaal gemaakt voor kleine kinderen. Dus geen diepe zwembaden en grote mensen die in de weg lopen, maar gewoon een bad van 20 cm diep waarin kinderen lekker rond kunnen lopen en waarin allerlei speelattributen liggen waar ze op kunnen klimmen, in kunnen zitten en gewoon mee kunnen spelen.

Sem vond dit maar wat prachtig. En toen kwam het moment dat hij van de grote glijbaan mocht met papa. Heel hard naar beneden en onderaan een grote plons water in je gezicht. Je zag Sem heel even denken van “vind ik dit leuk??!!” en toen gierde hij het uit van het lachen. Je kan al raden wat we de rest van de tijd hebben gedaan… En natuurlijk mocht Dex ook even in het water, maar die trok meteen zijn beentjes op, zo van “ja doei, mij niet gezien”. Daarna viel Dex al vrij snel in slaap en heeft hij lekker geslapen in de box terwijl Sem zich vermaakte in het bad.
Uiteraard komt aan alle waterpret een einde, en hoe kan je zo’n dag nou beter afsluiten dan met een lekkere grote pannenkoek.

Bestand_003

Ook een uitje wat vaker terugkomt is een bezoekje aan het dierenpark Hoenderdaell, lekker dichtbij huis en het is leuk om met de kinderen een rondje langs de dieren te lopen en even in de speeltuin stoom afblazen.
In het speeltuintje wat er is kan je even lekker zitten met een drankje en wat lekkers erbij (in ons geval een stuk appeltaart) en Sem kan lekker van de glijbaan en de geitjes aaien. Al met al weer een geslaagd weekend.

En alle leuke dingen komt voorlopig nog geen eind, want tussen de bedrijven door hebben we besloten toch nog even lekker op vakantie te gaan naar Turkije met zijn vieren, en heel toevallig zitten we in hetzelfde hotel als opa, oma, Jos en Hans (of toch geen toeval).
Ik ben wel benieuwd hoe het vliegen gaat met twee kleine kinderen, maar ik zal me er vast drukker om maken dan de mannen zelf en zal het allemaal vlekkeloos gaan. We hebben er in ieder geval erg veel zin in.

Last but not least! Vandaag (5 september 2016) is de eerste dag dat Sem en Dex samen naar de gastouder gingen. En als een echte grote broer paste Sem vol trots op zijn kleine broer en bleef steeds in de buurt om bij naderend onheil op te kunnen treden šŸ™‚
De foto’s laten denk ik wel zien hoe ze het naar hun zin hebben.

Al met al weer een heel verhaal zo. Wij zijn weer erg benieuwd naar jullie reacties (deze mogen overigens ook achter gelaten worden op de pagina. Leuk voor later).

Tot de volgende keer met weer een nieuw verhaal over de Brothers in Crime *High Five* of toch *Boks”

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Funny Times”