Happy Kids

Het is er weer eens tijd voor een nieuw verhaal over onze twee boefjes. Om allerlei uiteenlopende redenen heb ik er de afgelopen weken even geen tijd/zin in gehad om wat te schrijven.
Maar we zijn weer goed op weg en ik voel me ook weer beter. Met de hulp van de juiste mensen komt alles weer goed.

[supsystic-gallery id=5 position=center]

Op naar weer een mooi verhaal want er is na 5 oktober weer een hoop gebeurt. In het laatste blog schreef ik al dat Sem en Dex naar Kappio zouden gaan. Inmiddels gaan ze al een aantal weken daar naar toe en ze hebben het daar erg naar hun zin. Allebei zitten ze in een eigen klas, waardoor ze niet meer bij elkaar zitten (al gaan ze nog wel af en toe even bij elkaar in de klas kijken). Grappig om te zien dat Sem niet uitgepraat raakt over juf Annemiek. Klein voorbeeld: thuis doet hij weleens alsof hij iemand gaat bellen, als je dan vraagt wie hij belt is het meestal oma of Annemiek. Wat mij betreft een teken dat hij veel plezier heeft en het leuk vind in de klas. 
Hetzelfde geldt voor natuurlijk voor Dex (al is Dex meestal verdrietig als papa of mama weggaat). Maar regelmatig zien we leuke foto’s voorbij komen dat ze aan het knutselen, lekker aan het spelen zijn of gewoon even gek doen voor de foto. 

[supsystic-gallery id=6 position=center]

Omdat ik zelf even niet zo lekker in mijn vel zat was ik wat vaker thuis dan anders. Als “voordeel” had dit wel dat we wat meer leuke dingen konden doen met zijn allen. Zo hebben we bijvoorbeeld een dagdeel een kijkje genomen bij het net geopende Monkey Town in Schagen. Dat dit een goede keuze bleek al dat we binnen kwamen. Ze hadden hun schoenen en jas nog niet uit of de eerste duik in de ballenbak was een feit. En zo gebeurde het dat we de ochtend voorbij vloog met klimmen, klauteren en trampoline springen. Uiteraard sloten we deze middag af met een mooie apenbeker gevuld met limonade en een lekker zakje met koekjes.

Leuke dingen doen we thuis ook veel. Zo hebben we een taart gebakken en zijn er regelmatig handenvol pepernoten gemaakt. Naast dat het erg lekker is vinden de jongens het ook leuk om mee te helpen. Vooral de spullen in de keukenmachine doen en dan heel hard mixen (wel je oren dicht want het maakt lawaai).
Ook het eendjes voeren is een leuke bezigheid. Vooral Dex staat dan te gieren van het lachen als de meeuwen het water induiken om het brood te pakken. Sem gooit vooral zijn brood in de lucht zodat de meeuwen het uit de lucht kunnen pakken. 

[supsystic-gallery id=7 position=center]

Last but not least verraste Sem ons in oktober maar weer eens met een koortsstuip. Wederom was het weer vrij heftig en mocht hij weer met de ambulance mee. Uiteindelijk na 6 uurtjes observatie mocht hij weer mee naar huis. Uiteindelijk leer je er steeds beter mee omgaan, maar het is toch elke keer weer schrikken. Zeker na de vorige keer met de traumaheli en 2 ambulances. Die keer heeft diepe indruk bij mij gemaakt, iets wat nog regelmatig terugkomt bij me.
Maar eind goed al goed, na verschillende onderzoeken gedaan te hebben was er niks wat wees op iets anders dan een virus en mocht Sem weer mee naar huis.

Inmiddels gaan we al weer op weg naar december. Het komende blog zal ongetwijfeld gaan over Sinterklaas, Kerst en nog wat andere leuke dingen die komen gaan de komende weken.

Wederom veel leesplezier en we lezen jullie reacties natuurlijk graag bij dit blog.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *