Hi my name is..

Hi my name is Sem. Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben geboren op 6 maart 2015. 5 weken te vroeg, maar ja als Piet Paulusma zegt dat het juist dat weekend de eerste mooie lentedag is dan wil ik dat natuurlijk niet missen.

Omdat ik wat te vroeg geboren ben lig ik nog wel in het ziekenhuis waar ik nog moet aansterken. Volgens de zusters ben ik al een grote jongen en doe ik goed mijn best.
Gelukkig komen papa en mama elke dag even langs om lekker met mij te kroelen.

[WRG id=260]

Vanaf mijn geboorte heb ik 1.5 dag in een couveuse gelegen daar deed ik het zo goed dat ik op zondag al in een eigen wieg mocht.

Ik ben al een lekkere eigenwijze jongen, zo heb ik de eerste dag al de plakkertjes die mijn hartslag meten van mijn borst getrokken en s´nachts heb ik de sonde er ook meteen maar uitgetrokken. Al die slangetjes en draadjes zitten alleen maar in de weg.

De komende tijd hoop ik goed aan te sterken zodat ik daarna lekker met papa en mama mee naar huis mag.

Ik zal aan papa en mama vragen of ze elke week een stukje schrijven zodat jullie weten hoe het met mij gaat, en zodra ik thuis ben krijgen jullie allemaal een mooi kaartje van mij en mogen jullie mij in het echt komen bewonderen.

Groetjes van Sem

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Hi my name is..”