Kleine jongens worden groot!

Best geinig! Iets meer dan een jaar geleden schreef ik mijn laatste blog. Daarin begon ik met de eerste schooldag van Sem. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en heeft hij het erg naar zijn zin. Elke week vragen of hij mag spelen en dan vooral met Pim, die twee zijn nu al een soort van onafscheidelijk. Erg leuk om te zien!

Natuurlijk valt er heel veel te vertellen als je nagaat dat mijn laatste blog alweer een jaar geleden was. Fos is alweer een jaar ouder, groter en vooral wijzer. Want als er een voor de duivel niet bang is, dan is het Fos het wel. Hij duikt, springt en vliegt net zo hard bovenop zijn broers als andersom. Als er een potje gestoeid moet worden, nou dan kan je er van op aan dat Fos er al eerste bij is.

En dan hebben we Dex nog. Misschien nog wel de rustigste van de drie (relatief gezien dan). En Dex is misschien ook wel de meest creatieve van de drie. Waar de andere twee alleen maar willen stoeien, rennen en voetballen is Dex vooral vaak zelf aan het kleuren, puzzelen of dingen aan het bouwen met de K’nex.
Maar zo als het goede broers betaamt wordt ook regelmatig ruzie gemaakt, en dan vooral over speelgoed en wie wat heeft en mag hebben. Want jullie herkennen het vast wel. De regel is als volgt… Het speelgoed is van mij als….

1. Ik het heb aangeraakt
2. Ik er naar heb gekeken
3. Ik er naar heb gewezen
4. Ik er aan heb gedacht

Maar goed, over het algemeen gaat het vaak goed en spelen ze ook heel vaak leuk samen

Korte update deze keer. Gewoon om weer even in te komen en weer een start te maken met schrijven. Volgende keer een update over Dex bij de logopedie en Sem zijn verjaardag en…. zijn eerste zwemles.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *