Klimgeit

Nou…daar zijn we weer. Ik hoop niet dat jullie ons erg gemist hebben. Of misschien willen we dat juist wel, want dat betekent dat onze verhalen erg leuk en de moeite waard zijn.

Precies 3 weken geleden was onze laatste verhaal, dus jullie hebben er even op moeten wachten. Omdat papa een nieuwe baan heeft en mama ook weer moest werken was het weer even zoeken naar het juiste ritme. Maar inmiddels lukt alles vrij aardig.

Van horen zeggen heb ik begrepen dat jongens echte barrels zijn als ze nog jong zijn… Nou…..ik kan inmiddels bevestigen dat dat echt zo is. Soms hebben we echt onze handen vol aan Sem. Een paar voorbeelden: Regelmatig staat Sem in de keuken aan de knoppen van het gasfornuis te draaien, en hij kijkt je dan echt aan met een blik van “zeg er maar wat van hoor, want ik ga er echt niet mee stoppen”. Ook heeft Sem het klimmen ontdekt, zo klimt hij zelf in zijn kinderwagen, klimt hij buiten op de ligstoelen, klimt hij op de leuning van de bank (en dondert er ook weer af) en klimt hij zelf op de stoelen aan de eettafel. En mocht je denken dat hij leert van het vallen, van de opgelopen schrammen en beurse plekken, forget it maar.

Het lijkt nu vooral dat ik weer veel over Sem schrijf, al is dat eigenlijk ook wel een beetje zo. Eigenlijk puur omdat Sem nu meer onderneemt, maar met Dex gaat het ook supergoed. Inmiddels hoeft hij niet meer naar de osteopaat omdat hij erg tevreden was over de voortgang van Dex (waar hij dat dan op baseert vind ik nog steeds een mysterie). Dex is tegenwoordig een echte lachebek, je hoeft maar naar hem te kijken of hij tovert een big smile op zijn gezicht.
Samen spelen met zijn grote broer op het speelkleed doet hij ook erg graag, al is het meer dat Sem gewoon zijn plek opeist op het speelkleed, maar afijn, het gaat om het idee.

What’s next.. toen was het kermis, nou dat hebben we geweten. Even op zaterdagmiddag een rondje over de kermis, Sem keek zijn ogen uit en was over naar aan het wijzen en riep alleen maar die, die, die, die.. Dus Sem zijn allereerste kermis begon in de draaimolen. Ik zette hem in de piratenboot en waar ik me vooraf afvroeg of hij het wel leuk zou vinden, ging hij mooi zitten en keer lekker om zich heen, zwaaide af en toe naar mama aan de kant en wachtte geduldig tot het ritje af was en ging weer voorop naar de volgende attractie. Nadat we op de gebruikelijke kermisfoto zijn geweest en een oliebol hadden gehaald gingen we weer door naar het eendjes hengelen. In no time hengelde Sem 8 eendjes binnen en als beloning mocht hij een mooie knuffel uitzoeken die tot op de dag vandaag niet bij hem vandaan te slaan is.
Uiteraard mocht een rondvlucht in de vliegtuigjes niet ontbreken en ook daar stapte hij mans in. Ik dacht eens kijken of hij het ook nog leuk vind als ik het vliegtuigje even goed de lucht in laat gaan… nou meneer gierde het uit van het lachen.

Dat was het weer voor deze week, over een week of 2 weer een nieuwe “Brothers in Crime”

See u Later *High Five*

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *