Lang, Lang geleden!

Lang, lang geleden (ruim een maand) schreef ik het laatste blog van 2016. Het voornemen om begin 2017 meteen weer een leuk stukje te schrijven stokte ergens. Even een gebrek aan motivatie door vervelende dingen in de privé-sfeer (zoals dat zo mooi heet) zorgde daar met name voor…Maar het goede nieuws is, de motivatie is weer redelijk terug en we gaan weer volle kracht vooruit.

Dus…allereerst, allemaal een mooi en gelukkig 2017, ik weet het, het is wat aan de late kant maar het is niet minder gemeend natuurlijk.

Normaal gesproken, aan het eind van een jaar, is het tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. Zo wilde ik dat ook gaan doen, maar nu ik er zo over nadenk….jullie kunnen toch ook gewoon alle blogs nog een keer teruglezen. Net zo leuk 🙂

Dus door met 2017!!
Ik ben heel erg benieuwd wat 2017 ons gaat brengen met onze 2 barrels. Het is in ieder geval erg leuk om te zien dat ze steeds meer samen gaan doen en steeds meer gaan reageren op elkaar. En dat is vaak op een leuke manier, maar ook weleens op een niet leuke manier. Sem wil vooral spelen met de dingen die Dex heeft en pakt die dan ook regelmatig van hem af, wat weer leidt tot een boze reactie van Dex. Grappig om te zien is dat Dex steeds wat meer van zich afbijt (op zijn manier dan).

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”47″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Erg benieuwd ben ik ook naar de ontwikkeling van beide mannen. Waar Sem nu steeds meer begint te brabbelen en Dex al gaat staan en al aan je hand mee gaat lopen, zal dit in 2017 ook weer voor leuke en verrassende momenten gaan zorgen.
Voorlopig hebben we onze handen al vol aan deze 2 draken.

Voor nu even een korte update en weer een frisse start van dit blog en van 2017.
Komende maandag gaan we gezellig met zijn viertjes een midweek naar Center Parcs. Lekker zwemmen met de mannen en nog veel meer leuke dingen doen. 
Elke dag zal ik een klein stukje schrijven over wat we daar hebben gedaan en zo een mini dagboekje bij houden van alle belevenissen. 

Tot volgende week!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.