Monster Inc.

Monsters Inc. wie is er niet groot mee geworden. De bekende film van Pixar waarin harige en gekleurde monsters naar de grote mensenwereld reizen om daar kinderen bang te maken.
Deze monsters zijn tegenwoordig ook in huize van Rijn aanbeland. Afgelopen week zegt Sem opeens tegen mij “Papa monster” ,en daarbij wees hij niet naar mij zoals ik jullie nu hoor denken, maar wees hij naar de kamer van papa en mama. 
Held als ik ben ben ik dus even gaan kijken in onze kamer en stelde Sem gerust dat ik het monster naar buiten heb gestuurd en duidelijk heb verteld dat hij niet meer terug hoefde te komen. 

Eind goed al goed zou je denken. Nou mooi niet, de volgende dag was ik Dex aan het voorlezen en opeens komt Sem bij me staan met een trillende lip “Papa monster in bed”. Dus hop, mijn superman pak aangedaan en naar Sem zijn kamer. Deze keer was het een paars monster (volgens Sem dan). Dit monster (toch best groot van stuk) heb ik in zijn kraag gepakt, het raam opengedaan en vakkundig naar buiten geslingerd. Ook deze dag was Sem weer trots op zijn vader (althans dat denk ik, aangezien hij heel hard moest lachen toen ik het monster uit het raam gooide).

Geen idee wat ik verder tegen het monsterprobleem kan doen. Dus als er iemand tips heeft. Graag!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”67″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Verder was de maand augustus weer een erg leuke maand, waarin we veel leuke dingen hebben gedaan. We zijn onder andere naar het strand geweest en naar het Sprookjesbos in Enkhuizen. Ook kwamen mijn ooms nog even langs voor een verlate kraamvisite van Dex. Waar de jongens eerst wat verlegen waren bij het uitpakken en bekijken van de cadeautjes kwamen ze lekker los toen Jerry met zijn ballonnenkoffer aan de gang ging. Even ter informatie, Jerry is een gerenommeerd goochelaar, ballonkunstenaar en entertainer (voor de ge├»nteresseerden, Jerry is te boeken via http://www.jerrymensing.nl)   . Het ene na het andere kunststukje werd gemaakt van de ballonnen. Maar het leukste blijft toch een zwaard waarmee ze zich lekker konden uitleven. Iets wat Dirk ook erg leuk vond ­čÖé

Al met al weer een erg leuke maand geweest. En ik kan alvast verklappen, in september staan er ook weer erg leuke dingen op de planning.

Tot de volgende keer!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *