Van Sinterklaas naar Kerst….

En dan is het alweer december. In dit blog zal ik nog een kleine terugblik doen op november, waarin Sem ging keuvelen met de kinderopvang en ook nog even bij opa en oma langsging om heel trots zijn gemaakte lampion te laten zien (en natuurlijk snoep op te halen, maar dat is bijzaak). Tevens de maand waarin papa jarig was en ik verblijd werd met 2 mooie tekeningen van mijn 2 stoere mannen. Voor de rest was november een vrij rustige maand eerlijk gezegd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”45″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Dan door met december, de maand waar de gezellige dagen van het jaar voor de deur staan. Waar papa en mama druk zijn met verlanglijstjes samen te stellen voor Sinterklaas zodat de goedheiligman precies weet wat onze kleine draken graag willen hebben, waar we ons al druk maken over het kerstmenu en hoe groot de kerstboom moet zijn en vooral welke kleur ballen erin moeten. Gelukkig hebben Sem en Dex deze stress niet en doen gewoon lekker hun ding. Al krijg ik wel het idee dat december dit jaar het jaar van “alles tegelijk is”. Om even een paar voorbeelden te geven; Dex krijgt tandjes, niet eerst 1, nee meteen nummer 2 en 3 ook. Dex denkt tegenwoordig dat hij zich overal aan op moet trekken en dat is niet erg natuurlijk, maar hij denkt ook meteen dat hij los kan staan en meteen een stukje kan gaan wandelen, nou je raadt het al….dat kan dus niet…
Sem kletst tegenwoordig de oren van je kop, kan hele verhalen vertellen, stelt heel veel vragen en heeft de grootste lol. Het mooie hiervan is… Ik snap er meestal geen bal van 🙂 Maar leuk is het natuurlijk wel.

MAMA!!! De poes loopt achter mij aan in plaats van ik achter de poes aan!!

Oke, terug naar Sinterklaas. Ik heb nog niks verteld over de kadootjes die Sem en Dex hebben gekregen. Zo waren er stapels ToetToet autootjes, een heeeeeele grote doos met lego. En als klap op de vuurpijl, omdat Sem altijd wil helpen met koken, heeft hij een eigen keukentje gekregen, zo kan hij lekker zelf een beetje spelen en uitvinden hoe dat koken nu eigenlijk werkt. 
Natuurlijk zijn papa en mama ook niet vergeten met Sinterklaas, wij hebben als grootste kado een pakketje met buikgriep gekregen 🙂

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”46″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Al met al was ook dit jaar Sinterklaas weer een erg geslaagde en gezellige avond.

Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn als ik zeg dat het jaar ontzettend snel voorbij is gegaan. December is traditiegetrouw de maand van het terugblikken en van de lijstjes. In (waarschijnlijk) het laatste blog van 2016 zal ik dat ook doen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *