Time flies

Onvoorstelbaar hoe zo´n klein mannetje heel snel groot wordt en zijn eigen willetje ontwikkeld. 3 weken geleden heb ik een laatste blog geplaatst en tussen nu en 3 weken geleden is er weer veel nieuws te vertellen.

Waar zullen we beginnen? Laat ik beginnen met de vraag: Wat is de zin of onzin van het consultatiebureau? Deze mensen zullen het ongetwijfeld allemaal goed bedoelen, maar ze vertellen je vooral wat je niet met je kind mag doen. 2 weken geleden moest Sem voor zijn 2e vaccinatie, ware het niet dat de arts het niet zo’n goed idee vond om Sem zijn vaccinatie te geven. Sem heeft namelijk sinds zijn geboorte al een beetje last van plekjes in zijn gezicht, zijn armen en zijn lijf. Je zal nu wel denken, dat is toch alleen maar goed bedoeld, echter de eerste keer zat Sem ook al onder de uitslag en was er niks aan de hand.

Afijn dit was even een klein frustratie stukje, nu over naar de leuke dingen want die zijn er gelukkig veel meer.

Inmiddels is Sem alweer een kleine 15 weken oud en heeft uitgevonden dat staan wel erg leuk en uitdagend is. Meneer wordt zelfs een beetje narrig als hij niet mag staan.
Ook het zitten gaat steeds beter en regelmatig zit hij naast mij op de bank samen tv te kijken.

[easy-image-collage id=510]

Vader en zoon hebben dan ook regelmatig een goed gesprek als hij lekker op de bank zit. Sem begint al lekker te brabbelen en is op zijn manier hele verhalen aan het vertellen. Maar goed dat ik zijn taal ook spreek 😉

Ander hoogtepunt in de afgelopen 3 weken is dat Sem voor de eerste keer een hele nacht door geslapen heeft. Ik werd zelf wel gewoon keurig om 4:30 uur wakker omdat het dan meestal flessentijd is. Sem dacht echter, zoek het maar lekker uit, ik slaap nog lekker. En gelijk heeft hij.

Dat Sem de wereld om zich heen begint te ontdekken bewees zich in de badkamer waarin Sem het principe “spetteren” nieuw leven in heeft geblazen. Regelmatig gaat hij als een volleerd Pieter van den Hoogenband door het bad, zij het wat ongecontroleerd wat dan ook meteen een lekker waterballet oplevert. Maar pret heeft hij en dat is toch het belangrijkste.

Wat Sem ook erg leuk vind en elke ochtend doet is ochtendgymnastiek, in het filmpje hieronder zie je ongeveer hoe dat in zijn werk gaat.


Last but not least had ik het genoegen om mijn eerste vaderdag mee te maken. Omdat ik geen geduld meer had (en Sem ook graag zijn cadeautjes wilde geven) vierden wij zaterdag al Vaderdag. En wat ben ik verwend zeg. Met een staatslot, Voetbal International, een blok oude kaas, gevulde koeken,een lief kaartje, een BBQ kookboek en als topstuk een Global koksmes. Nu ontkom ik er niet aan om weer lekker te gaan koken al maakt een goed mes nog geen goede kok 🙂

Volgende week weer een nieuw blog met al mijn belevenissen.

Groetjes Sem

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *